SSM TT-3

"Slipa skridskor har aldrig varit enklare"

SSM TT-3 skridskoslipstation

Vi har utvecklat skridskoslipstationen SSM TT-3 under flera år och nu har den äntligen blivit släppt på marknaden. Dess företrädare var SSM-T26, ett tillägg till SSM-2 för att slipa konståkningsskridskor. Den nya designen klarar alla skridskor på marknaden (förutom Paramount SK8S och långfärd). Personer som har testat maskinen tyckte verkligen om hur enkelt och smidigt det var att slipa skridskor på den.

Var skäret före

ENKEL INSTÄLLNING - Denna maskin har ett nytt system för att centrera slipningen under skridskoskenan väldigt precist. Vi fick idén vid design av SRK PRO systemet till SSM-2. Nu behöver man endast mäta skridskoskenans bredd och vrida en skala till samma mått för att få centrerad slipning. Denna anordning har utomordentlig precision!

SNABB - Precis som med SSM-2 så tar det mindre än en minut att slipa en skridsko.!

OTROLIG KÄNSLA - Att ha bord med kullager som åker ovanpå axlar ger en obeskrivlig känsla. Ingen friktion att tala om överhuvudtaget!

SLIPA VILKEN SKRIDSKO SOM HELST - Den nya skridskohållaren klarar alla skridskor på marknaden idag (förutom Paramount SK8S eller långfärd). Man behöver inte byta hållare heller.


U-840 utsug

U-840

Nedermans svetsröksutsug passar perfekt för våra maskiner - filtrationen är 99.7%. Filter U-324 är flamskyddsbehandlat och ger konstant sugstyrka.

BEC vinkeltestare

BEC

Med vinkeltestaren ser man om slipningen är centrerad under skridskoskenan. Vid parallellitet är slipningen centrerad.

SKR skenriktare

SKR

En böjd skridskoskena bör riktas med vår skenriktare. Detta är väldigt viktigt för maskiner som inte använder en stödrulleanordning.