SSM-2/SM-6

"En kombinationsslip för skridskor"

SSM-2/SM-6 skridskoslip

Om du vill kunna slipa skridskor och även profilslipa dem, för ett rimligt pris, så är SSM-2/SM-6 det perfekta valet. SM-6 paketet är inte lika effektivt som en SSM-2 tillsammans med en SSM PROFIL men den klarar ändå av sina uppgifter galant. Fyra valfria profilmallar (från vår lista) är inkluderade. Det går också bra att avmontera SM-6 tillägget om du skulle vilja använda maskinen som en portabel SSM-2.

Var skäret före

KOMBINATIONSSLIP - SM-6 är byggd på ett sätt som gör profilslipning bekvämt. Gör “märkena” på skridskon och placera den i hållaren enligt anvisning. Sen sätter man i valfri profilmall. Hållaren kommer då styras efter mallen. Det går sedan att flytta hållaren inåt eller utåt med ett vred. När det blir lika mycket gnistor över den markerade slipytan så är det klart.

PRISVÄRD - Du kommer inte hitta en mer prisvärd maskin som kan utföra samma uppgifter.

H-10 HÅLLARE INKLUDERAD - Hållare H-10 är inkluderad och bör användas när du inte profilslipar.

KÖP SM-6 SEPARAT - Det går att köpa SM-6 och montera den på din nuvarande SSM-2 eller SSM-2 PRO (om din SSM-2 är tillverkad före 1999 kommer den inte passa). Om du köper SM-6 separat så inkluderas två valfria profilmallar.


Slipskiva S-2/ME60

S-2/ME60

Vid profilslipning är det smart att använda en slipskiva med aggressivt skär. Denna slipskiva ger även mindre värmeutveckling vid slipning och en fin ytfinish. Vi rekommenderar den för butiker och isrinkar.

BEC vinkeltestare

BEC

Med vinkeltestaren ser man om slipningen är centrerad under skridskoskenan. Vid parallellitet är slipningen centrerad.

SKR skenriktare

SKR

En böjd skridskoskena bör riktas med vår skenriktare. Detta är väldigt viktigt för maskiner som inte använder en stödrulleanordning.