SSM-2 och SSM-2 PRO

"En av de populäraste skridskoslipmaskinerna i världen"

SSM-2 & SSM-2 PRO skridskoslipmaskin

Försäljningssiffrorna talar sitt klara språk, hittills har 20000 stycken sålts runt om i världen. Denna portabla hög-kvalitetsslip är avsedd för den avslutande slipningen (plan- eller skålslipning) av en skridskoskena. Främsta fördelarna med SSM-2 är att den är snabb, lättanvänd och ger hög precision. SSM-2 finns i en CE-godkänd 220-240 V version och en ETL-godkänd 110-120 V version.

Var skäret före

LÄTT ATT STÄLLA IN - Genom att använda en ledarm för att hålla skridskoskenan och en stödrulle precis framför slipskivan, så kan SSM-2 modeller slipa en skål precist med endast en höjdinställningspunkt. Detta är fallet även om skenan inte skulle vara helt rak (vilket den nästan aldrig är). Ingen annan design kan matcha detta system. Det finns vidare ingen möjlighet att skålen slipas diagonalt längs med skenan.

SNABB - Det är väldigt enkelt att röra skridskon fram och tillbaka på grund av ledarmens design. Att slipa en skridsko tar mindre än en minut!

PORTABEL OCH ROBUST - SSM-2 har en stark och kompakt konstruktion, men samtidigt en relativt låg vikt. Detta gör den perfekt att transportera. För det ändamålet har vi transportväskan V-2.

SSM-2 ELLER SSM-2 PRO - Dessa maskiner använder olika modell av stödrulleanordning. SSM-2 har en inställningsskruv som justerar stödrullens höjdläge. SSM-2 PRO har en exakt skala som man lätt vrider efter skridskoskenans bredd (bredden på skenan får man mäta fram med ett skjutmått). Båda varianterna har en utomordentlig precision men SRK PRO är mycket enklare att använda.


V-2 transportlåda

V-2

Denna transportlåda är gjord för SSM-2. Den robusta designen gör den väldigt stöttålig. Den har fått nya handtag som gör den bekvämare att bära.

BEC vinkeltestare

BEC

Med vinkeltestaren ser man om slipningen är centrerad under skridskoskenan. Vid parallellitet är slipningen centrerad.

Er logotyp

Your logo

Det är nu möjligt att få lagets eller butikens logotyp inbränd i skyddslocket på maskinen (för en mindre kostnad).