RSM 4

"Specialisten på radieslipning"

RSM 4 radieslipmaskin

Vi har utvecklat RSM 4 tillsammans med Zandstra Sport från Holland. Detta är den fjärde generationen av en automatisk radieslipmaskin som har använts vid de Olympiska spelen många gånger. Den är gjord för att profilslipa hastighetsskridskor (short track och long track) och långfärdsskridskor. Fem valfria radiemallar från Zandstra inkluderas med RSM 4. Kontakta Zandstra Sport eller SSM för mer information och tillgänglighet. RSM 4 finns i en CE-godkänd 220-240 V version.

Var skäret före

HÖGSTA PRECISION - Den vertikala slipskivan som automatiskt åker fram och tillbaka garanterar en exakt överföring av slipmallens profil till skridskon. Genom användning av en fast skridskohållare får man den korrekta formen på skridskoskenan.

ARBETSHÄST - Om du ska profilslipa short track skridskor, long track skridskor eller långfärdsskridskor är detta maskinen för dig. Detta är en automatisk slipstation av högsta kvalitet. Den är tung och väldigt stabil, gjord för att arbeta vibrationsfritt dagarna i ända.

EFFEKTIV - Eftersom slipningen har en sådan hög precision så tas minimalt med material bort från skridskoskenan - minimalt med bryning behövs.

AVSLUTNING - När profilslipningen är klar ska skridskorna monteras i en Slijptafel från Zandstra Sport och brynas med deras speciella brynen.


Diamantavrivare D-80

D-80

För att skärpa slipskivan behövs en diamantavrivare. Till RSM 4 rekommenderar vi D-80, en naturdiamant av hög kvalitet.

Dammsugare U-840

U-840

Nedermans svetsröksutsug passar perfekt för våra maskiner - filtreringsförmågan är 99.7%. Filter U-324 är flamskyddsbehandlat och ger konstant sugstyrka.

Dammsugare NQS500

NQS500

Numatics sotsug NQS500 passar perfekt för våra maskiner. Dess motor är stark, tyst och skyddad av ett flamskyddsbehandlat filter. Filterpåse behövs ej.